Продукція
Ми здійснюємо комплексне постачання холодильного обладнання для наступних галузей харчової
промисловості:
Зберігання овочів і фруктів
- Зберігання продуктів, що вимагають швидкого охолодження і високої вологості (90-98%) (морква, капуста, яблука)
- Зберігання продуктів, що вимагають повільного охолодження і низької вологості (70-75%) (цибуля, часник)
- Зберігання картоплі
- Швидкість охолодження, оптимальна для кожного виду продукції
- Оптимальні параметри повітряного середовища в камері (температура, вологість, швидкість руху, рівномірність розподілу повітря і температур в камері, склад повітря (РГС))
- Стабільність підтримки зазначених параметрів
- Мінімальне зневоднення продукції за період зберігання
- Охолодження ягід (суниця, чорниця, малина), овочів (салат, перець) і фруктів (кавуни, дині, вишня, черешня)
- Зберігання саджанців суниці, малини та ін.
м'ясна промисловість
- Надшвидке заморожування напівтуш (tкам до -35 ºC)
- Шокове охолодження напівтуш
- Заморожування напівфабрикатів
- Камери дозрівання, копчення, в'ялення і сушіння м'яса і ковбас
- Камери ковбас
- Камери зберігання охолодженої або замороженої продукції
- Заморожування пельменів, равіолі та ін.
Птахопереробка
- Повітряне і повітряно-крапельне охолодження птиці
- Водяне охолодження птиці в шнекових ваннах
- Заморожування в картонних коробках або в індивідуальній упаковці
- Заморожування напівфабрикатів
- Камери зберігання охолодженої або замороженої продукції
рибна промисловість
- Шокове заморожування (tкам до -35 ºC)
- Глазурування риби і морепродуктів
- Камери копчення, в'ялення і сушіння риби
- Камери зберігання охолодженої або замороженої риби
молочна промисловість
- Камери дозрівання сирів
- Заморожування і зберігання масла
- Камери зберігання морозива
- Камери зберігання молочної продукції
- Чиллери (водоохолоджувальні установки), в тому числі для отримання «крижаної» води
Кондитерська та хлібобулочні
виробництво
виробництво
- Заморожування напівфабрикатів і готової продукції
- Охолодження напівфабрикатів і готової продукції
- Камери зберігання охолодженої або замороженої продукції
- Охолодження шоколадної глазурі
- Чиллери (водоохолоджувальні установки), в тому числі для отримання «крижаної» води
заморожування продуктів
- Заморожування в потоці повітря
- Контактне заморожування в плиткових апаратах
- Флюідізаційні скороморозильні апарати
- Безперервний (конвеєр) або періодичний (камера з візками) способи заморожування
- Надшвидка швидкість заморожування для отримання максимально якісної продукції (збереження структури продукції - мінімізація втрат маси і товарного вигляду при відтаванні)
- Вибір економічно обґрунтованої швидкості і способу заморожування
- Заморожування плазми крові
- Льдогенератори (кусковий і лускатий лід, льдоводяние суспензії)
- Охолодження і заморожування грибів, ягід, овочів, фруктів
Охолодження рідин
- Отримання «крижаний» води
- Охолодження термопласт автоматів
- Охолодження масел і жирів
- Чиллери для систем кондиціювання
Будівництво холодильних камер
- Фрукто- і овочесховища
- Холодильні склади
- Логістичні комплекси
- Камери заморожування та охолодження
- Камери квітів
- Камери медикаментів
магазинобудування
- Централізовані системи холодопостачання
- Автономні системи
- Рекуперація тепла (опалення, отримання гарячої води)
Технологічне кондиціювання і вентиляція
- Оптимальні параметри повітря в приміщенні (температура, вологість, швидкість руху, приплив свіжого повітря)
- М'ясні і рибні цехи і виробництва
- Приміщення пакування, сортування, експедиції
Нафтогазова та хімічна промисловість
- Охолодження технічних рідин і газів